Club300.dk - Artikler
a
  
Artikler
 
Søren Harding Ibsen 07-09-2018 kl. 20:40

Det er med stor sorg, at Club300.dk modtog meddelelsen om Søren Harding Ibsens alt for tidlige død. Webredaktionen bad Sørens mange årige ven Rune Bisp Christensen skrive et par ord om Søren. I denne svære stund er Club300.dk dybt berørt over tabet af et godt og varmt menneske, der sammen med Rune Bisp Christensen var de der fik startet Club300.dk i tidernes morgen.

 

Tekst af Rune Bisp Christensen:

 

Søren Harding Ibsen er gået bort. Han blev blot 57 år.

I går aftes sent modtog jeg en sms fra Sørens bror, der fortalte, at Søren var sovet stille ind søndag d. 2. september efter kort tids sygdom. Søren havde fået kræft, og der kunne intet stilles op, da det blev opdaget.

Jeg er stadig i dybt chok, imens jeg forsøger at sætte ord på dette tab.
Søren var for mig både bror, faderfigur og en god og betroet ven.

Vi mødte hinanden på et vadefuglekursus på Øland i 2001, og siden har vi rejst Danmark og verden tynd for at se på fugle. Vi havde stadig mange steder vi manglede at se og mange drømme, der ikke er blevet indløst.

Søren var et omsorgsfuldt menneske. Hjælpsom – nogle gange ud over sit eget bedste, arbejdsom og altid godt selskab. Man følte sig rolig i hans nærvær og han havde min tillid og fortrolighed.

Verden har mistet et godt menneske. Nu venter efterårstrækket og de første fugle uden ham.

Æret være Sørens minde.

Søren bisættes i stilhed i morgen, lørdag d 8. september.

 


Søren Harding Ibsen.

 

Sendt 07-09-2018 Kl. 21:09
Rasmus Strack

Det var dog en ualmindeligt trist nyhed. Husker Søren som et varmt menneske der gladeligt delte ud af sin store viden på mange punkter. Vi er mange der kommer til at savne Søren, Æret være hans minde!

 

Sendt 07-09-2018 Kl. 21:28
Sigrid Kistrup Ilsøe

Gode og sande ord, Rune!

Jeg lærte Søren at kende her gennem Club300. Han var altid rar, venlig, hjælpsom og havde altid et smil på læben. Og et hjerte af guld. Han var også ualmindelig tålmodig, og viste gang på gang hvordan tingene virkede på hjemmesiden. Han var ukuelig i sit arbejde med hjemmesiden, og uanset hvad vi udtænkte af spændende ting, så han altid udfordringen og beviste hver eneste gang sit store værd.

Søren er et menneske, som jeg altid har sat stor pris på. Han vil altid være med os gennem sit arbejde med hjemmesiden. Hvert eneste ord jeg skriver her, kan skrives fordi han har skabt muligheden. Han fiksede det hele. Altid.

Det er i sandhed en trist nyhed, at Søren ikke længere er i blandt os. Han vil blive savnet!


De allerbedste varmeste hilsner
Sigrid

Sendt 08-09-2018 Kl. 06:03
Tim Hesselballe Hansen

Øv, hvor er det bare trist. Jeg lærte Søren at kende i foreningens "unge år", og han har været fast mand til træf og møder lige siden. Til møder var han meget værdsat i flokken af til tider temmeligt initiativrige mænd/kvinder, hvor han som regel var manden, der fik gjort ideerne realiserbare. Altid i godt humør og med sit hyggelige gemyt. Han blive savnet meget fremover.

THH

Du er ikke logget ind!
For at skrive indlæg skal du være medlem af Club300.dk og være logget ind.
   - Klik her for login.
   - Klik her for at melde dig ind i Club300.dk.
Top | Home