Club300.dk - Artikler
a
  
Artikler
 
Danish Birder Awards 24-06-2017 kl. 17:24

Det er en god idé, men det kræver tid og meget lang planlægning, sådan var ordene til Søren Haaning Nielsen da han forelagde sin idé sidste år. Tanken var den gang i November at projektet skulle søsættes i Januar eller Februar i år, men Søren blev talt godt og grundigt fra det.

Den gode idé skulle ikke gå tabt, den skulle føres ud i livet, men det ville kræve lang tid og grundigt arbejde at gøre det på den rigtige måde. Den 'rigtigt måde' er efter vores opfattelse et storslået show, et socialt felttræf, en aften hvor vi fejrer feltornitologerne med priser, taler prompt og pragt. Vi er stadig godt i gang med at planlægge den store aften, og er meget modtagelige for gode råd, idéer og en hjælpende hånd på den ene eller anden måde. 

Her er så invitationen til Birder Awards, bemærk at der 'kun' er 200 pladser og vi kører efter først til mølle, kommer man på 'venteliste' får man hurtigst muligt besked herom.

 

 

Lidt ting kan vi allerede nu løfte sløret for.

Årets Konferencier til DBA bliver Lars Grøn. Vi er meget stolte over at have fået Lars til at takke ja til at stå som konferencier, og vi er helt sikre på at han er den helt rigtigt til opgaven.

 

Lars Grøn uden for felten (Privatfoto)

 Lars Grøn på Nordstranden Skagen maj 2017 (Foto: RS)

 

Der udover er vi utroligt glade for at kunne introducere bandet Dans og Lær, dette kunne kun lade sig gøre da vi har indgået en aftale med www.olympus.dk/ en aftale der gør at Olympus er vært for aftenens musikalske underhodning.

 

 

Vi arbejder som sagt på højtryk for at få det til at blive en stor aften for alle deltagere, og der arbejdes stadig på flere sponsorer til præmier og andet til aftenen. Vi skal bruge lidt hjælp til at fremskaffe billeder til brug under showet, billederne skal være af sjældne fugle set i Danmark i 2017, men vi skal også bruge fotos af folk i felten. Med folk i felten menes ikke fotos af en flok Twitchere hvor der ikke sker noget eller hvor det er svært at kende folk, men gerne fotos som disse.

 

 

Sendt 24-06-2017 Kl. 17:53
Ragnar Smith

 hvor skal billeder eventuelt sendes til?

Sendt 24-06-2017 Kl. 18:40
Rasmus Strack

Hej Ragnar,

gerne til mig på min mail

rasmusstrack(a)gmail.com

 

Tak for hjælpen!

 

Mvh Rasmus

 

Du er ikke logget ind!
For at skrive indlæg skal du være medlem af Club300.dk og være logget ind.
   - Klik her for login.
   - Klik her for at melde dig ind i Club300.dk.
Top | Home