Club300.dk - Forum
a
  

Alt det andet - Aserbajdsjan - 9 dages hardcore birding på kanten af WP
 
Forfatter Indlæg
  Sendt 13-12-2016 kl.18:33
Thomas W. Johansen

 

 

Min gamle ven Kai Gauger har bedt mig viderebringe en invitation til en uges hardcore birding i Aserbajdsjan. Turen arrangeres af BatumiBirding I samarbejde med Kai Gauger. Overskudet fra turen går til deres ” Besh Barmag Migation Camp’s” de kommende år for unge fugleinteressede I Baku.


Turen bliver et kopi af en tur som Kai Gauger lavede i samarbejde med Avifauna i 2016. Denne tur bød på I alt 220 arter. Blandt dem alle de væsentligste hårde WP targetarter, bl.a. kaukasisk kogehøne, sort urfugl, shikra, bjergrødstjert, hvidhals, kaukasisk jernspurv, Kurdisk stenpikker, kaukasisk bjergirisk, rødpandet gulirisk, stor rosenfinke og karmosinfinke.


Jeg har selv tidligere, i 2011, besøgt Aserbajdsjan. Det var som leder for en DOF tur i samarbejde med Kai Gauger. Kai kender landet som sin egen bukselomme. Dels fra biologistudiet hvor han har arbejdet med kortlægning af fugle i dele af landet og dels på sine mange rejser rundt om i landet. Kai er tysker, men taler flydende engelsk, og er alt i alt en god guide og en rar fyr at rejse med.

 

Hvis i vil vide mere om turen kan man finde detaljer om turens indhold og pris her: http://www.batumibirding.com/undiscovered-azerbaijan/node/135


Man kan finde oplysninger om turen i 2016 med Avifauna her:
http://birdingaze.blogspot.de/2016/06/spring-trip-with-nar-by-avifauna.html

Desuden har jeg rapporten fra DOF turen i 2011 hvori der er komplet artsliste samt artsliste pr lokalitet. Hvis nogen er interesseret så kan jeg maile den.
 

 

Thomas W. Johansen

Du er ikke logget ind!
For at skrive indlæg skal du være medlem af Club300.dk og være logget ind.
   - Klik her for login.
   - Klik her for at melde dig ind i Club300.dk.
Top | Home