Club300.dk - Forum
a
  

Alt det andet - Det luner...
 
Forfatter Indlæg
  Sendt 30-10-2013 kl.10:06
Michael Westerbjerg Andersen

Hej Club300.dk

Sidder med mit nye scop i hænderne som blev tilsendt hjemme fra DK. Fra jeres sponsor i Sorgenfri - Paul. Det var det bedste tilbud (uanset jeg også har gode venner i andre kikkertbutikker i DK), det var markant billigere! . I tilgift havde Paul veDetdlagt ekstraudstyr i form af originalt overtræk til scopet samt et kaffekrus... Det gør en glad, når man for kort tid siden blev kaldt en "ensom gammel tosse" i Netfugls lorteforum (ja, jeg er selv ude om det, men alligevel...).

Det er ikke første gang Paul har været gavmild: han sponsorerede også kikkerter til mine Sneleopard folk.

Andre som Freddys vin har også sendt uopfordret bidrag... og som sagt - det LUNER enormt hvor fuglevennerne en efter en drysser fra :) Sådan er det - sagt uden beklagelse: Ude af syne ude af sind!

Men - I skal vide at jeg prøver at følge hvad der foregår i DK, og interessen er intakt, og at jeg en dag forhåbentlig er at finde kegle rundt efter en eller anden østlig art, som jeg alligevel har set 100-gange. Til den tid kan jeg så slappe af og fortælle røverhistorier om dengang i Kirgysssssssitan.

Jeg er generelt ikke nogen sur skabning, men som alle andre en periodisk papirtiger, og helt sikkert den bedste stående back i dansk tørvemosebold.

Fedt at læse om jeres feltprojekter; keep on - det er vejen frem.

Nu skal jeg på sneleopardekspedition, men fuglene vejer tungt - fjer vejer tungere end pels!

Bedste og ikke spor sure hilsner (også selv om I ikke gad komme herned sidste vinter) - tak til jeres sponsorer som gider tænke ud af boksen ;)

Michael eller som det hedder på ornidansk MWA

 

  Sendt 30-10-2013 Kl. 10:07
Michael Westerbjerg Andersen

Sorry - der kom for mange indlæg afsted... så lunt er det heller ikke og moderator må gerne fjerne de to overskydende:)

  Sendt 30-10-2013 Kl. 22:09
John Kyed

 Det er altid fedt at få noget nyt. Håber du får set rigtig mange fugle med det nye scoop

 

har lukket de overskydende tråde

mvh john

moderator c300

  Sendt 31-10-2013 Kl. 02:10
Michael Westerbjerg Andersen

Tak John,

Præcisering: "Netfugls lorteform" er selvfølgelig ikke ment som skrevet; men det kan være et l....forum når de verbale udvekslinger bliver hårde, og enhver som har deltaget i årevis oplever før-eller-siden knubs; at der så er 4-5 som virkelig "hader" ens person er prisen. Når det hele gøres op er der glædeligt flere positive end negative mails i postkassen; ellers havde jeg forlængst holdt min mund. Man kan ikke være venner med alle, og man finder ud af hvem ens rigtige venner er  (og der ER virkelig gode venner hjmme). Omvendt kommer nye birdervenner til, så jeg er hverken "ensom, gammel eller specielt tosset." Langtfra.

Falder vejen forbi Kirgisistan er I velkomne (også de sure brokhoveder som afskyer min person) - så kan I med egne kikkerter se at her egentlig er ret fedt.

Tak for nu og god vinter.

Mvh MWA 

Du er ikke logget ind!
For at skrive indlæg skal du være medlem af Club300.dk og være logget ind.
   - Klik her for login.
   - Klik her for at melde dig ind i Club300.dk.
Top | Home